​✔ ​ Dag til dag levering

​✔ ​ Hurtig responstid

​ Eksisteret siden 1950

Trykfjedre af enhver slags produceres

En trykfjeder er den mest anvendte fjedertype. I dagligdagen kender vi trykfjederen fra biler, kuglepenne, vippedyr på legepladser, sæbepumper, Hoptimisten og så videre.

Trykfjedre kan være cylindriske, koniske eller dobbelt koniske. Forskellig afslutning i enderne forekommer også, hvoraf det man som oftest ser er enten tillagt og slebet eller tillagt uden slibning. Trykfjedre kan produceres i flere forskellige materialekvaliteter afhængigt af, hvilket miljø fjederen skal anvendes i.

Hurtig leveringstid på produktion af trykfjedre

Hos Lambæks Fjederfabrik kan vi producere alle former for trykfjedre, og vi kan også assistere med dimensionering af den rigtige fjeder til din opgave.

Vores virksomhed er beliggende i Silkeborg ved Aarhus, men vi fremstiller trykfjedre for kunder i hele landet.


Vores leveringstid er som regel en til to uger, og er det små serier eller enkeltstyks-produktion af cylindriske emner, kan vi oftest klare den slags med dag-til-dag levering. 


Få et uforpligtende tilbud på din bestilling

Skal vi fremstille trykfjedre eller andre typer fjedre for dig og din virksomhed, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt os på telefon 86 82 33 55 eller e-mail info@lf-fjedre.dk og fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud på din bestilling. 


Ønsker du en fast samarbejdsaftale, er vi også imødekommende over for dette.