​✔ ​ Dag til dag levering

​✔ ​ Hurtig responstid

​ Eksisteret siden 1950

Fjedersplit fremstilles efter specialmål

Hos Lambæks Fjederfabrik har vi mange års erfaring inden for produktion af fjedersplitter i høj kvalitet. Vores virksomhed er beliggende i Silkeborg ved Aarhus, men vi kan fremstille fjedersplit for kunder i hele landet.

Vi kan fremstille en fjedersplit helt efter dine ønsker og behov ud fra en tegning, og vi kan ligeledes fremstille i forskellige materialer og dimensioner. En fjedersplit kan for eksempel fremstilles i et rustfrit materiale, eller vi kan give den en overfladebehandling, som for eksempel el-galvanisering.

Få professionel rådgivning og vejledning

En fjedersplit kan enten være dobbelt eller enkelt alt afhængigt af, hvad den skal anvendes til. Vi har mange års erfaring og kan rådgive dig, så du får den helt rigtige løsning.

Ønsker du at indgå et længerevarende samarbejde med os, tilbyder vi favorable vilkår og priser. 


Bestil din fjedersplit hos os

Skal du have fremstillet en fjedersplit efter specialmål eller i et bestemt materiale, kan du med fordel bestille den hos os. Vi har branchens korteste leveringstid. 


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave ved enten at ringe til os på telefon 86 82 33 55 eller ved at skrive til vores e-mail info@lf-fjedre.dk

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.