​✔ ​ Dag til dag levering

​✔ ​ Hurtig responstid

​ Eksisteret siden 1950

Torsionsfjedre fremstilles efter dine ønsker

Torsionsfjedre, armfjedre, vridfjedre, sidetryksfjedre og så videre anvendes med vridning, og vandringen defineres i grader. Fjederens ydeevne i moment Nmm.

Hos Lambæks Fjederfabrik er vi eksperter inden for produktion af torsionsfjedre, og vi fremstiller dem lige efter dine ønsker. Vores fabrik er beliggende i Silkeborg ved Aarhus, men vi fremstiller torsionsfjedre for kunder i hele landet.

Vi løser din specialopgave

En torsionsfjeder kan enten være højre- eller venstreudviklet, hvilket afhænger af, hvad fjederen skal bruges til. Har du en specialopgave, er du velkommen til at kontakte os, da vi også fremstiller efter specialmål.

Vi lytter til dine ønsker og krav, og vi er samtidig meget kvalitetsbevidste, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. 

Få et uforpligtende tilbud på torsionsfjedre

Skal du bruge en pris på fremstilling af torsionsfjedre, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi har branchens korteste leveringstid og kan samtidig hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov. 


Ring derfor til os på telefon 86 82 33 55 eller skriv til vores e-mail info@lf-fjedre.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.